Med kunder som fremstillingsvirksomheder i byggematerielbranchen, tobaksindustrien, tung entreprenørmateriel – spænder 380°Invent’s mekaniske indsigt bredt. Her er nogle referencer på 380°Invents produktioner.

Lille sav til oversavning af kompositrør:

Udfordring: Save ø40-ø20mm komposit i længder fra 4mm-300mm med nøjagtighed (+-) 0,05.

Løsning: Automatisk sav med fødemagasin der kører uden operatør i 8 timer. Rensavning sorteres fra de færdige emner og opsamles.

Komplet produktionslinje til fremstilling af skotrende:

Udfordring: Ikke færdigt udviklet produkt bygget op om patenteret principper.

Løsning: Et anlæg der håndterer hele processen fra råmateriale til færdig produceret produkt, hvor operatør føder med input og aftager output.

Aftrækning af dorne

Udfordring: Skabe en løsning der kan aftrække kompositrør fra valse dorne. Med det formål at minimere manuelt arbejde og højne sikkerheden i forhold til eksisterende maskine.

Løsning: Et anlæg hvor operatør føder anlægget ved at kører vogne med opvalset kompositmateriale ind i maskinen – herefter startes den automatiske proces ved PLC styring. Maskinen er fuldautomatisk og måler både emne og dorne diameter og udfra dette lave automatisk matriceskift. Maskinen har 90 matricer i magasinet. Maskinen tager automatisk emnerne fra vogne og placere output på vogne igen sorteret på størrelse.

Gennemløbs prægemaskine af heavy load fælg:

Udfordring: Skabe en maskine der kan rullepræge i fælgekant af heavyload hjul i strørrelse ø500 til ø1400

Løsning: En maskine der består af rulleindløb, præcisions tre-klo med kædetræk igennem. Fælg kommer på rullebane, kører ind i tre-klo, tre-klo griber om fælget og indeksere det, hvorefter præge-enhed kørere ned og fælget rotere rundt efter det givne præg. Tre-klo åbner og fælg forlader maskinen.

Har du brug for hjælp med dit projekt?