Logo
Video om Compacttilt™
CT1
CT1
0-1.250 kg
CT2
CT2
Max 2T
CT3
CT3
Max 3T
CT6
CT6
Max 6T
CT10
Max 10T
CTR2
CTR2
Max 2T
CTR3
CTR3
Max 3T
CTR10
CTR10
Max 10T

Compacttilt™ tilbyder en løsning til alle maskiner og opgaver

Landbrug
Landbrug
Kloak
Kloak
Kabelgravning
Kabelgravning
Anlægsarbejde
Anlægsarbejde
Jernbane
Jernbane
Vejarbejde
Vejarbejde
Nybyggeri
Nybyggeri
Skovbrug
Skovbrug
Video om os

Compacttilt™ - ALLE PRODUKTER

CT1

Compacttilt™ CT1

Compacttilt™ CT1 er markedets mindste tilt – og den prisstærke løsning til maskiner optil 1250 KG. Compacttilt™ CT1 har ingen stempler, og det gør Compacttilt™ CT1 velegnet til arbejdsopgaver hvor pladsforholdene er snævre. Med en bredde på under 20 cm er Compacttilt™ CT1 markedets eneste tilt der kan arbejde nede i 20cm render. Her løser Compacttilt™ CT1 også mange af håndskovlens opgaver og bidrager til bedre ergonomiske arbejdssituationer. Med Compacttilt™ CT1 undgås slanger til tilt-skovle og i stedet opnås tilt-funktion på hele skovlpakken. Compacttilt™ CT1 har hele 2×50⁰tiltvinkel som gør tiltet egnet til alsidigt gravearbejde.

Compacttilt™ CT1 udmærker sig også ved at have en egenvægt på 18kg – og er dermed markedets mindste tilt. Det gør at maskinen bedst muligt bevarer sin fødte styrke. Compacttilt™ CT1 er med halvautomatisk skifte, og fæste produceres direkte efter den specifikke maskine.

Link til PDF
CT2

Compacttilt™ CT2

Compacttilt™ CT2 er designet til gravemaskiner i vægtklasse 0 til 2 tons. Compacttilt™ CT2 er unik ved både at være smalt design og have lav vægt – og det er designet til at optimere gravearbejdet i smalle render.

Med et tiltfæste der ikke er bredere end 150mm – kan Compacttilt™ CT2 grave i smalle render. Compacttilt™ CT2 har ingen cylindrer eller stempler – og det betyder der ikke er noget der går i vejen for arbejdet eller udsynet fra maskinens førehus. Med den lave indbygningshøjde kan der trækkes en lige kant – helt tæt på maskinen. Samtidig tilter Compacttilt™ CT2 hele 2×50°.

Med Compacttilt™ CT2 opnås fuld udnyttelse at maskinens graveegenskaber – også når pladsforholdene er små. Compacttilt™ CT2 er standard udstyret med hydraulisk hurtigtskift med pinlock-låsesystem. Fæstet produceres til den specifikke maskine, og fås med S-skifte, MH-skifte eller S30-180-skifte.

Link til PDF
CT3

Compacttilt™ CT3

Compacttilt™ CT3 er designet til gravemaskiner i vægtklasse 2 til 3 tons. Med den unikke tiltvinkel på hele 2×50°, unik lav indbygningshøjde, intet der er bredere end gravemaskinens eget fæste – er Compacttilt™ CT3udviklet til at løse alsidige graveopgaver. Den lave indbygningshøjde sikrer at der kan graves en skarp kant helt tæt på gravemaskinen.

Compacttilt™ CT3fæste er ikke bredere end maskinens fæste – det gør det let at komme til, hvor pladsforhold er udfordrende samtidig med optimal brug af rummelige skovle der kan flydes max – og svinge gravearmen ud over gravemaskinensbælter – uden maskinen vipper.

Compacttilt™ CT3 er standard udstyret med hydraulisk hurtigtskift med pinlock-låsesystem Fæstet produceres til den specifikke maskine, og fås med S-skifte.

Link til PDF
CT6

Compacttilt™ CT6

Compacttilt™ CT6 er designet til gravemaskiner i vægtklasse 3 til 6 tons. Med lav vægt, lav indbygningshøjde og den unikke tiltvinkel på hele 2×50° – adskiller Compacttilt™ CT6 fra andre produkter ved at udnytte gravemaskinens fødte gravekræfter optimalt – unikt ved ikke at tilfører unødvendig tyngde. Det betyder optimal brug af rummelige skovle der kan fyldes max – og det sikrer også at maskinen kan svinge gravearmen ud over gravemaskinens bælter – uden maskinen vipper.

Compacttilt™ CT6 løser alle planeringsopgaver og afretningsopgaver – hertil er Compacttilt™ CT6 optimal i arbejdet med fundamenter og udgravninger. Compacttilt™ CT6 er standard udstyret med hydraulisk hurtigtskift med pinlock-låsesystem. Fæstet produceres til den specifikke maskine – og fås med S-skifte og Hydrema – skifte.

Link til PDF

Compacttilt™ CT10

Compacttilt™ CT10 er det kraftigste tiltsystem i produkfamilien – designet til gravemaskiner i vægtklasse 6 til 10 tons. Compacttilt™ CT10 har unik lav indbygningshøjde og vægt – og det sikrer at gravemaskinen bevarer sine fødte kræfter.

Med Compacttilt™ CT10 bevarer gravemaskinens sine kræfter og kan samtidig løse alsidigt entreprenørarbejde. Og med Compacttilt™ CT10 der ikke er bredere end maskinens fæste og sin tiltvinkel på hele 2×50° er Compacttilt™ CT10 også god til afretning og planneringsopgaver – og med den lave indbygningshøjde graver Compacttilt™ CT10 en skarp kant helt tæt på maskinen.

Med Compacttilt™ CT10 lave vægt opnås det at gravemaskinen kan anvendes til at flytte store mængder jord samt læsse biler. Compacttilt™ CT10 føres med Hydremaskifte og er standard udstyret med hydraulisk hurtigtskift med pinlock-låsesystem.

Link til PDF
CTR2

Compacttilt™ CTR2

Compacttilt™ CTR2 er en tiltrotator designet til gravemaskiner i vægtklasse 1 til 2 tons.  Udover 2x50 tiltvinkel er CTR2 med uendelig mulighed for rotation.
CTR2 er designet til at arbejde under snævre pladsforhold og i alsidigt gravearbejde.
Compacttilt™ CTR2 har ingen stempler, og dermed er der intet i vejen når maskinen skal udføre sin opgave. Det sikrer samtidig et godt udsyn fra maskinens førerhus til arbejdsområdet. Med Compacttilt™ CTR2’s lave vægt på 65 kg er CTR3 også en letvægter i sin klasse. Den lave vægt sikrer maskinen er effektiv i sin jordflytning.
Compacttilt™ CTR2 er vejegnet til arbejde med planering, skråninger, anlæg, snævre og udfordrende pladsforhold, og udmærker sig også ved at kunne minimere behovet for gravekasser under anlægsopgaver.
Compacttilt™ CTR2 er som standard inkl. 1 stk. dobbeltvirkende udtag.
Fæstet produceres til den specifikke maskine, og fås med MH og S-Skifte.
Compacttilt™ CTR2 fås med forskellige typer styresystemer – også proportionalt, og CTR2 fås også med rotationscensor.

Link til PDF
CTR3

Compacttilt™ CTR3

Compacttilt™ CTR3 er en tiltrotator designet til gravemaskiner i vægtklasse 2 til 3 tons. Compacttilt™ CTR3 er med dets kun 28 cm bredde og unikke 2×50⁰ tiltvinkel og uendelig mulighed for rotation, designet til at arbejde under snævre pladsforhold og i alsidigt gravearbejde.

Compacttilt™ CTR3 har ingen stempler, og dermed er der intet i vejen når maskinen skal udføre sin opgave. Det sikrer samtidig et godt udsyn fra maskinens førehus til arbejdsområdet. Med Compacttilt™ CTR3 lave vægt på 92kg opnås maksimalt udnyttelse af gravemaskinens fødte kræfter.

Compacttilt™ CTR3 er vejegnet til arbejde med planering, skråninger, anlæg, snævre og udfordrende pladsforhold, og udmærker sig også ved at kunne minimere behovet for gravekasser under anlægsopgaver.

Compacttilt™ CTR3 er som standard inkl. 1 stk. dobbeltvirkende udtag.
Fæstet produceres til den specifikke maskine, og fås med S-Skifte.

Link til PDF
CTR10

Compacttilt™ CTR10

Compacttilt™ CTR10 er en tiltrotator med uendelig rotation designet til gravemaskiner i vægtklasse 6 til 10 tons. Helt unikt har CTR10 en bredde på kun 39 cm uden klo og 49 cm med klog, designet til at arbejde under snævre pladsforhold og i alsidigt gravearbejde. Compacttilt™ CTR10 er med hele 2×50⁰ tiltvinkel og uendelig mulighed for rotation, dermed opnås der max fleksibiltet i gravearmen og i brug af redskaber.
Compacttilt™ CTR10 har ingen stempler, og dermed er der intet i vejen når maskinen skal udføre sin opgave. Det sikrer samtidig et godt udsyn fra maskinens førerhus til arbejdsområdet.
Compacttilt™ CTR10 har en vægt på 280 kg uden klog og 320 kg med klo.
Compacttilt™ CTR10 er vejegnet til alt gravearbejde og udmærker sig ved arbejde med planering, skråninger, anlæg, snævre og udfordrende pladsforhold, og udmærker sig også ved at kunne minimere behovet for gravekasser under anlægsopgaver.Compacttilt™ CTR10 fås med forskellige typer styresytemer – også proportionalt, og fås også med rotationscensor.
Fæstet produceres til den specifikke maskine, og fås med S-Skifte.

Link til PDF
Se specifikationer

380Invent er producenten af Compacttilt™ produkterne. 380Invent har ikke noget direkte salg af Compacttilt™ produkterne– for køb skal du blot kontakte din nærmeste maskinhandler. Vi hjælper altid gerne med produktinformation og teknisk rådgivning. Tlf.: 30738632

Kontakt Compacttilt™

Fabriksvej 5, 5580 Nørre Åby
mail@380.dk
(+45) 64 42 20 80
CVR. 34 60 08 05

Compacttilt™ er en del af 380 Invent ApS
mail@380.dk
(+45) 64 42 20 80
Download Compacttilt™ brochure

© 2022 380 Invent og Compacttilt™ All Rights Reserved.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram