380º Invent

Vi producerer specialmaskiner og anlæg

15 år i maskinbyggebranchen

Vi har i de seneste år løst opgaver for en bred vifte af danske og udenlandske produktionsvirksomheder.

Vi gør tingende anderledes, fordi vi fremstiller alle mekaniske komponenter i vores egen CNC og smede afdeling – sammenholdt med en teoretisk stærkt konstruktionsafdeling, gør at vi opnår stor synergi imellem håndværksmæssige færdigheder og teoretiske principper.

Godt teknisk håndværk

Vi udvikler, konstruere og producere vores løsninger selv. Vores mekaniske forståelse er stærk fordi vi arbejder med maskiner i alle dets stadier.

Igennem vores arbejde som både reparatør, vedligeholdelse og nyudvikling – har vi opbygget en bred og dyb mekanisk viden om hvad der gør en produktionsmaskine god – også på langt sigt.

Prototype – og specialfremstilling

Vi løser også specialfremstillinger, fremstilling af prototype og mindre seriefremstillinger.

380°Invent ApS - 
Problemløser

Vi er vores kunders problemløser – og det betyder vi i dag beskæftiger os med udvikling af nye -og optimering af eksisterende løsninger. Vi er i mål når en løsning hvor unødvendige komplicerede processer/konstruktioner er elimineret og det færdige resultat står enkelt og strømlinet - det er for os et godt stykke teknisk håndværk.

Vi er især stolte af, at Vi som team i hele virksomhedens historie har løst og kommet i mål med alle de udfordringer vi har sagt ja til!

Skal vi også hjælpe Jer med Jeres produktions udfordring?